251015 ManagementPro 10 Jaar!

Vandaag is dit ManagementPro blog 10 jaar in de (virtuele) lucht! 10 jaar delen van managementtrends! En we trekken nog steeds lezers; waarvoor Dank! :-)

Op zich een opmerkelijke prestatie omdat er in die 10 jaar op het web een giga hoeveel data beschikbaar is gekomen en dito hoeveelheid sites. Maak daaruit maar eens een keuze als (aankomend of carrière makend) manager en dat waren &zijn(!) er voor dit blog toch nog 600.000..... Giga data die ook nog eens bereikbaar is met steeds meer multimediale (hulp)middelen. Inderdaad verschuift ook mijn aandacht voor het delen van managementtrends naar o.m. twitter en LinkedIn. Ook hier beleefden we onze piek tussen 2009 en 2013. Heeft 'het blog' dan z'n langste tijd gehad? Ik denk het niet. Maar of we dit over 10 jaar nog eens vieren, is toch nog maar de vraag.

Nog een paar details: de zoekfunctie wordt in die 10 jaar het vaakst gebruikt voor 'Human Resources'. De meest gelezen entry in die periode is GREINER Model: Organisatie Verandering of Organisatie Ontwikkeling? (2010). Het laatste jaar is de meest gelezen entry Stel dat Paus Franciscus met zijn Curie Kersttoespraak Managers uit Bedrijfsleven toesprak…… (2014) en dat ruim voor No. 2 Disruptieve Technologieën die ons leven, onze organisaties, onze economie ingrijpend gaan veranderen. Het jongste thema binnen de directiekamer (2013). Op zich opmerkelijk, hoewel: Goed Leiderschap mag ook een trend zijn/worden!

Feest vraagt om een cadeau! Daarom heb ik voor je het zojuist verschenen, interactieve(!), e-boek "9e Dagboek van een ManagementPro". D.i. de 'Chemiebeurs' special n.a.v. de Chemiebeurs die plaatsvond op 300915. (NB; mijn boeken kan ik je dus ook 'maatwerk' leveren)

Vid: omdat 'Human Resources' de vaakst gehanteerde zoekterm is, plaats ik hier mijn presentatie tijdens diezelfde Chemiebeurs: 'de Chemie tussen Mens en Organisatie' da's, zeker o.i.v. disruptieve technologieën, ook een trend. ;-)

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Willem Mastenbroek
Pro-lid
Hoi Willem

Van harte gefeliciteerd met '10 jaar delen van managementtrends!'

Willem Mastenbroek
Willem Mastenbroek
Pro-lid
Beste Willem

Gefeliciteerd met '10 jaar delen van managementtrends!'

Willem Mastenbroek
Smallie
Hoi Willem!
Gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum! Op naar nog veel meer leesplezier en kennis....
Thanx