Mooie maand (juni 2017) voor de boeg, Inspirerende Actielijst en een “Ik val van mijn stoel” ervaring.

Over de mooie maand: Donderdag 15 juni naar het grootste kennisfestival van Nederland in Deventer. Net op tijd een kaartje kunnen bemachtigen. Voor de mensen die achter het net visten: Een van de mooie en inspirerende inleiders: Joris Luyendijk, zie YT.

Maandag 26 juni naar de boekuitreiking “Duurzaamheid in de Boardroom’***** Nog 2 vrijdagen beschikbaar voor de business & inspiratielunch (16 en 30 juni). Inspirerende actielijst:

  1. Recensie “Geld verdienen met je zelf” van Tony de Bree;
  2. Recensie ***** “Duurzaamheid in de Boardroom”;
  3. Column # 2 voor WEKA / FMM. Column #1: Waarom Nieuw Leiderschap zo belangrijk is voor FM;
  4. Voor WEKA / FMM voorbereiden van een aantal “Kijkje in de keuken”, om te beginnen bij de nieuwe leiders Allard Droste (Semco in de Polder) en Sjoerd van der Velden van het vooruitstrevende, innovatieve en zelfsturende Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs op een unieke Seats2meet locatie. Deze bezoeken worden gepland in de periode september / december. Ben je FM-er of HRM-er en wil je een inspirerende en leerzame middag meemaken met 100 euro korting, stuur dan een mail naar Koos.Groenewoud@AAA-TFM.nl voor de early bird korting. vol=vol!
  5. Het vermarkten van een nieuw concept voor MT-en directieleden op basis van het boek “Bassisme”. Werktitel “Speel je de baas of speel je de bas”…;
  6. Het recenseren van een aantal boeken waaronder “The voice of leadership” van Irma Lohman;
  7. Verder met mijn bundel: 300 mens/lees/ studie/ research uren besparen.

“Ik val van mijn stoel” ervaring.

Vorige week vrijdagmorgen plaatste ik een bericht over het grootste Kennisfestival van Nederland en koppelde dat aan de hierboven genoemde boekuitreiking “Duurzaamheid in de Boardroom”. Toen ik om een uur of 12 werd opgehaald voor het event van The New Leadership Academy (zie mijn column:
https://www.lerendeleiders.nl/trendingtopics/583-new-leadership-in-de-praktijk) stond de teller op 477. Tot mijn niet geringe verbazing stond de teller vandaag om 12 uur op 4739… o.a. 70 bankiers en bijna 100 C.E.O.’s toonden hun belangstelling. Daar schreef ik over: https://www.linkedin.com/pulse/linkedin-statistiek-time-meer-dan-3100-views-blij-mee-koos-groenewoud

Meer weten over relevante websites, events, personen, schrijvers, sprekers, boeken, organisaties op het gebied van leiderschap, Nieuwe Business Modellen, MVO, Innovatie en de trends en ontwikkelingen op dit gebied, aarzel niet om mij te bellen (0031629008353) of te mailen Koos.Groenewoud@AAA-TFM.nl Ik help je graag of verbind je (in mijn rol als “Mister Connectivity”) met iemand anders uit mijn netwerk die dat nog beter kan! Bijvoorbeeld met Willem Scheepers. Die begrijpt ook dat het gaat om stakeholders, in plaats van shareholders en aandeelhouderswaarde!

Koos Groenewoud voor ManagementPRO. Lelystad 12 juni 2107.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *