POLL: waarvoor kom jij naar de 2e ManagementSite Netwerk Bijeenkomst???

Na de 1e succesvolle ManagementSite Netwerk bijeenkomst op 03/11/08 i.v.m. ons 10 jarig bestaan, staat er nu het 2e ManSite Event aan te komen: met als voorlopige titel ‘ManagementSite Netwerk Professional Groups Event 2009’! Het succes van het 1e Event heeft ons er toe aangezet om hier een jaarlijks terugkerend (spectaculair) evenement van te maken……, een uitdaging, we weten ‘t.

Het 2e Event, wederom gepland eind oktober/begin november van dit jaar, staat in het teken van Kennis Ontwikkeling binnen de diverse professional groups, groups zoals ‘onze’ ManagementPro Groups inmiddels geformeerd op diverse locaties: LikendIn, Plaxo, Xing & Facebook.

Om nu te bepalen wat ‘ons’ onderwerp wordt, een onderwerp waarover we kennis delen, in dialoog gaan & waarvoor we aansprekende spreker(s) uitnodigen, houden we een poll. Deze poll vind je op LinkedIn, volg o.m. de Poll-link hieronder. Met die poll geef je aan naar welk onderwerp jouw voorkeur uitgaat:

 * “POLL ‘Waarvoor kom jij naar het 2e ManSite Netwerk Event?’ POLL“. *

We zijn benieuwd. Overigens, de keuze betreft onderwerpen gerelateerd aan de verschillende ManPro rubrieken. Zodra datum en locatie definitief zijn, vind je dat hier. Over de voortgang van de poll, de tussentijdse stand van zaken, houden we je op de hoogte.

Je bent nu al uitgenodigd, daarom: doe mee, zowel aan de poll als aan het Event!!

3 thoughts on “POLL: waarvoor kom jij naar de 2e ManagementSite Netwerk Bijeenkomst???”

Waarom de 1 € 500.000+ krijgt, de ander 15% inlevert & weer een ander bij voorkeur niets ontvangt. 15 jaar ago

[…] [NB; DOE MEE AAN ONZE ‘POLL’!!!] […]

**** ENQUÊTE **** 15 jaar ago

[…] ‘Waarvoor kom jij naar de 2e ManagementSite Netwerk Bijeenkomst?’ […]

Dames, is het echt zo erg? 14 jaar ago

[…] [NB; DOE MEE AAN ONZE 'POLL'!!!!] […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *