Presenteren is een kunst

Wat maakt een presentatie goed of slecht? Hier is veel documentatie over te vinden maar voorbeelden over hoe het echt moet zijn zeldzaam.


Hier een presentatie over een redelijk zaai en specialistisch onderwerp maar door de manier van presenteren is het voor iedereen boeiend.

4 thoughts on “Presenteren is een kunst”

Hans on Experience 18 jaar ago

Allereerst succes met jullie nieuwe initiatief. Ik moet de RSS feed nog even zoeken (waarom eigenlijk?) maar dan gaat ie zeker in mijn reader om jullie te kunnen volgen.
Jammer dat hier de link ontbreekt. Ik had bijna op die advertentie geklikt…..jammer dat die zo prominent in beeld komen, knipperend en wel. Nee dat is niet mijn ding.
Nogmaals succes!

antoinette hoes 18 jaar ago

De presentatie van Dick Hardt over Identity 2.0 is een perfect voorbeeld van gebruik maken van de mogelijkheden van powerpoint zonder in bullets te spreken. (via http://www.dutchcowboys.nl)
http://www.identity20.com/media/OSCON2005/
btw. ook de inhoud over identity 2.o de toekomst van de online identity is erg goed

Pierre 18 jaar ago

We kennen Steve Ballmer, presentatie-technisch dan, vooral van die heuglijke dag dat hij als een soort losgebroken boxer (het hondenras) over het podium rent, in een wonderlijke poging zijn toehoorders te enthousiasmeren. Hier (http://channel9.com/msdn.com/ShowPost.aspx?PostID=85529#85529) een revanche: op open vooral enthousiaste wijze legt hij voor de zoveelste keer uit waarom….. Geen video over presenteren in de strikte zin des woords, maar daarom toch wel inspirerend.

Katrien Smets 13 jaar ago

Mooie metafoor over vertrouwen die mij doet denken aan de uitspraak van Seth Godin: ‘Stories are shortcuts we use because we are too overwhelmed by data to discover all the details’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *