Lucht verkopen; gegarandeerd succes!

Er is weer een Amerikaan in geslaagd om succesvol lucht te verkopen en dat verdient een compliment.

The Lunar Embassy verkoopt al enkele jaren met succes stukken land op: de Maan! Tot nu toe bracht het deze organisatie $ 9.000.000 op (die ze vervolgens vergokken in het casino, maar dat terzijde). Onder de kopers zijn diverse Hollywood sterren zoals John Travolta (maar die vliegt graag), de v/m presidenten Carter en Reagan en, maar dat zal niemand verbazen: George W. jr.! Dat terwijl de Lunar Embassy niet eens de grondrechten heeft….. Dus feitelijk willens en wetens lucht verkoopt. Maar ja, Amerikanen hebben wat met inventieve ondernemers. Aan deze kant van de oceaan zeggen wij nuchtere Europeanen hierover natuurlijk ‘Dat zou ons niet overkomen!’. Nu, pas dan maar op want ook ‘The Secret’ komt er aan.

Overigens, de Britse Horizon documentaire laat zien dat de maan een heel interessante energieleverancier voor ons kan worden. Toch op de maan maar een stukje grond, een beetje lucht, kopen dan?

1 thought on “Lucht verkopen; gegarandeerd succes!”

Dromen Managen, het Managen van Dromen. 12 jaar ago

[…] you asked yourself, “What are my dreams?”.” Op deze manier lijkt het boek wel op The Secret, da’s een boek waarmee ik dus niets […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *