Waar is Bram Tankink?

De Tour de France is al weer ruim 1 week bezig, da’s mooi want La Grande Boucle blijft een jaarlijkse bron van inspiratie. Niet omdat ik zo’n wielrenliefhebber ben, de dames thuis hebben meer last van die ‘koorts’, wel omdat het organiseren & beheren van zo’n Tour de Force vanuit organisatie ontwikkelaars perspectief interessant is om te volgen.

Zo vraag ik me deze keer af: waar is Bram Tankink? Vorig jaar verscheen deze Haaksberger iedere avond op tv en gaf hij op een gortdroge manier en met een dialect doorspekte stem zijn scherpe analyse van de dagelijkse etappe.

Dit jaar is Bram Tankink ‘in geen ‘Franse e/o Spaanse velden of wegen te bekennen’……

Bram’s afwezigheid is jammer, niet alleen voor ons kijkers maar ook voor de zendtijd van de media en niet te vergeten voor de (tot nu) onder de maat presterende Nederlandse Tourploegen. Als je als ploeg ’s avonds niet in beeld bent omdat je naliet de etappe succesvol af te sluiten, dat kan het toch handig zijn dat je in je ploeg over een soort ‘spreekstalmeester’ beschikt. Een type annex Bram Tankink die dan ondanks alle misère toch nog media aandacht voor de teamsponsor weet te genereren. Financieel gezien is dat errug handig. Het kan bij de evaluatie zo maar het verschil maken voor de sponsorinvestering voor volgend jaar.

Maar ja, zoals gezegd Bram is er niet. Maar voor u is het dus interessant om altijd over een ‘spreekstalmeester’ te beschikken. Ook al valt er niets te melden over uw organisatie, uw ‘meester’ levert altijd aandacht op!

Overigens, Bram is momenteel in Oostenrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *