5 Jaar Bloggen…..

Feestje: 5 jaar IiP-en.....

Feestje: 5 jaar IiP-en.....

Nou ja, voor 5 jaar bloggen in het ManPro blog dienen we nog even te wachten tot de laatste maanden van dit jaar maar vandaag vieren wij hier wel een feestje voor het 5-jarig bestaan van het Investeren in Mensen blog!

‘Wat vliegt de tijd’ & eerlijk gezegd had ik 5 jaar geleden niet verwacht dat ik 5 jaar lang, bijna werk-dagelijks, zou kunnen bloggen over relatief gezien ‘slechts’ 1 onderwerp namelijk het ‘Investeren in Mensen’.

Zeker niet op het moment dat Willem Mastenbroek sr. mij, september ’05, benaderde voor dit blog. Hoe heb ik mezelf zo kunnen vergissen….

O ja, vanuit het Lerende Organisatie-principe (& omdat je de indruk zou kunnen krijgen dat ik zakelijk niets anders doe dan bloggen….) nog een tip: ‘Waar ik de inspiratie vandaan haal?’ Ben van nature nieuwsgierig & schaf een hond aan. Na die dagelijkse wandelingen heb je zo weer een entry geplaatst. 😉

1 thought on “5 Jaar Bloggen…..”

Riens Meijer 11 jaar ago

Hartelijk gefeliciteerd. En keihard doorgaan.
Kennis en het kunnen beschikken over de juiste informatie voor de juiste mensen vormen de centrale hulpbronnen van de economie in de 21ste eeuw. Management Pro neemt daarin een belangrijke plaats. Chapeau!
Riens Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *